iconTRAŽI

Prijavite se na našu mailing listu i uzmite kupon kod koji Vam pruža dodatnih 5% popusta.

iconAPARTMANI TAMARIS

PRIHVAĆENE KREDITNE KARTICE:

american express icon visa card icon master card icon diners icon maestro icon

APARTMANI TAMARIS

Apartmani Tamaris predstavlju prvi izbor za one koji žele pravi doživljaj Boke Kotorske. Na pjeni od mora, u mirnom kraju zaliva, i sa predivnim pogledom na ostrvo Svetog Marka i Ostrvo Cvijeća dok sa desne strane balkona pogled se proteže na specijalni rezervat prirode Solilu.

Apartmani Tamaris mogu da zahvale svojoj specifičnoj lokaciji mogućnost da iz dvorišta apartmana uskočite u more, ili u bazen na otvorenom koji je rezervisan za goste apartmana. U blizini apartmana su i restoran i prodavnica koji će vam omogućiti da što više dana ispunite na samom moru. Za one koje ne drži mjesto postoje i redovne ekskurzije do obližnjih ostrva, kao i do Tivta i tamošnjeg bogatog noćnog života.

Smještaj Apartmana Tamaris je prilagođen tome da pruži maksimalnu slobodu i komfor svojim gostima. Svaki apartman je oplemenjen modernim namještajem, kao i bežičnim internetom, satelitskom televizijom, klima uređajem i dobro opremljenom kuhinjom. Apartmani Tamaris svojim gostima nude i privatan parking.

Tamaris je idealan za porodice, za one koji su došli da uživaju u toplom moru, ili za one koji su samo došli da se odmore uživajući u prelijepom pogledu.

IZABERITE TIP APARTMANA:

image
star iconstar iconstar iconstar iconstar icon

IZABERITE DATUME

image
star iconstar iconstar iconstar iconstar icon

IZABERITE DATUME