logo

Pretraži ApartMontenegro!

Novoizgrađeni Aparthotel Pepilon nosi ime plaže na kojoj se nalazi i od čijeg ulaza do mora vas dijeli nekoliko koraka po uređenoj plaži sitnog šljunka. Sa balkona kojim se diči svaki apartman, ili ako ste već u moru, pogled se širi na velelepni Kotorski Zaliv.

Centralna lokacija Aparthotela Pepilon čini da do najbližeg restorana imate tek par koraka, a do sljedećeg čitavih sto metara putem pored ove prelijepe plaže. Uz taj isti put se nalazi pregršt prodavnica, butika i barova dok se trećim putem dolazi do značajnog arheološkog nalazišta Stoli. Sve ovo će učiniti da za organizaciju vašeg dana ne morate da izaberete mjesto, samo pravac.

Pored svoje izvanredne lokacije Aparthotel Pepilon se diči moderno opremljenim sobama sa potpunom klimatizacijom, internetom i satelitskom televizijom kao i privatnim parkingom za goste. Gostoljubivo osoble aparthotela će odgovoriti na svaki vaš zahtjev i učiniti sve da učini vaš odmor što udobnijim.

Aparthotel Pepilon vam daje slobodu, bilo da ste ljubitelj rekreacije ili relaksacije, dnevni ili noćni tip. Dočekajte zalazak sunca na balkonu nakon kupanja u toplom moru... ili možda prije kupanja.

Pogodnosti

  • Wi Fi
  • Parking
  • Transfer

Availability

VAŽNA NAPOMENA

Primamo specijalne zahtjeve – vezano za dolazak i odlazak, ishranu, i dr. koji se mogu navesti u sledećem koraku!

Dolazak
14:00 - 22:00
Odlazak
06:00 - 10:00
Otkazivanje/plaćanje

U slučaju nepravovremenog otkazivanja (14 dana ili manje prije dolaska) ili u slučaju nepojavljivanja, ukupan iznos rezervacije će biti naplaćen.

Placanje unaprijed je 10% od ukupne sume 

Deca i dodatni kreveti
Kućni ljubimci
Kućni ljubimci su dozvoljeni
Prihvaćene kartice