logo

Pretraži ApartMontenegro!

VALERYA APARTMENTS PORTO MONTENEGRO
iocn Porto Montenegro, Tivat | Prikaži mapu

10 5

Smještaj Valerya Apartments Porto Montenegro nudi prostrane i ugodne apartmane sa pogledom na more, u novoizgrađenom kompleksu Xenia, koji se nalazi u marini za mega jahte – Porto Montenegro, u Tivtu, i koji je savršen za sve one naviknute na luksuzan i glamurozan životni stil.

Osim nevjerovatnog pogleda na zaliv sa terasa, ovaj objekat svojim gostima obezbjeđuje relaksaciju u dva privatna bazena, koji takođe imaju direktan pogled na more. Jedan bazen se nalazi na krovu zgrade. Zgrada Xenia ima teretanu na prizemlju, a posjeduje i privatna parking mjesta.

Valerya Apartments Porto Montenegro (zgrada Xenia) sastoji se iz tri moderne smještajne jedinice: apartman 107, apartman 205 i apartman 406.

Sve jedinice posjeduju veliku dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijom idealnom za okupljanja, kao i spavaću sobu sa bračnim krevetom. Osvijetljene sobe sa savremenim namještajem najboljeg kvaliteta, potpuno su opremljene svim sitnicama, posebno odabranim kako bi upotpunile vaš ugođaj.

Pogodnosti

  • Bazen
  • Wi Fi
  • Parking
  • Transfer

Availability

VAŽNA NAPOMENA

Primamo specijalne zahtjeve – vezano za dolazak i odlazak, ishranu, i dr. koji se mogu navesti u sledećem koraku!

Dolazak
13:00 - 23:00
Odlazak
07:00 - 11:00
Otkazivanje/plaćanje

U slučaju nepravovremenog otkazivanja (14 dana ili manje prije dolaska) ili u slučaju nepojavljivanja, ukupan iznos rezervacije će biti naplaćen.

Deca i dodatni kreveti
Kućni ljubimci
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Prihvaćene kartice
icon icon