logo

Pretraži ApartMontenegro!

Apartmani Tamaris predstavlju prvi izbor za one koji žele pravi doživljaj Boke Kotorske. Na pjeni od mora, u mirnom kraju zaliva, i sa predivnim pogledom na ostrvo Svetog Marka i Ostrvo Cvijeća dok sa desne strane balkona pogled se proteže na specijalni rezervat prirode Solilu.

Apartmani Tamaris mogu da zahvale svojoj specifičnoj lokaciji mogućnost da iz dvorišta apartmana uskočite u more, ili u bazen na otvorenom koji je rezervisan za goste apartmana. U blizini apartmana su i restoran i prodavnica koji će vam omogućiti da što više dana ispunite na samom moru. Za one koje ne drži mjesto postoje i redovne ekskurzije do obližnjih ostrva, kao i do Tivta i tamošnjeg bogatog noćnog života.

Smještaj Apartmana Tamaris je prilagođen tome da pruži maksimalnu slobodu i komfor svojim gostima. Svaki apartman je oplemenjen modernim namještajem, kao i bežičnim internetom, satelitskom televizijom, klima uređajem i dobro opremljenom kuhinjom. Apartmani Tamaris svojim gostima nude i privatan parking.

Tamaris je idealan za porodice, za one koji su došli da uživaju u toplom moru, ili za one koji su samo došli da se odmore uživajući u prelijepom pogledu.

Pogodnosti

  • Bazen
  • Wi Fi
  • Parking
  • Transfer
  • Plaža

Availability

VAŽNA NAPOMENA

Primamo specijalne zahtjeve – vezano za dolazak i odlazak, ishranu, i dr. koji se mogu navesti u sledećem koraku!

Dolazak
14:00 - 22:00
Odlazak
06:00 - 11:00
Otkazivanje/plaćanje

U slučaju nepravovremenog otkazivanja (14 dana ili manje prije dolaska) ili u slučaju nepojavljivanja, ukupan iznos rezervacije će biti naplaćen.

Placanje unaprijed je 10% od ukupne sume 

Deca i dodatni kreveti

Sobarica sredjuje apartmane svaki dan u 10.00 casova 

Kućni ljubimci
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Prihvaćene kartice