logo

Pretraži ApartMontenegro!

Villa Donković je smještena na samoj obali Bokokotorskog Zaliva, u gradu Kotoru. Naša villa od 110 m2 je predviđena za do 6 osoba. Ova predivno uređena vila je opremljena svim potrebnim elementima, kako bi doživljeli nezaboravno iskustvo. Zamislite da svako jutro otvarate roletne i uživate u prostranom pogledu na more i odmarajući se u mirnom otvorenom životnom prostoru. Osim sopstvene plaže, koja se nalazi odmah ispred vile i predivnog balkona koji Vam pruža pogled na Zaliv, koji nikog ne ostavlja ravnodušnim, naša vila sadrži još : tri moderno opremljene spavaće sobe, ogromni dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, kao i privatno kupatilo. Dnevni boravak je opremljen savremenim dizajnom namještaja a to su: sofa krevet, plazma TV sa kablovskom, klima uređaj, Wi Fi internet konekcija koja je dostupna u cijeloj vili. Tri spavace sobe posjeduju dva francuska ležaja, dva posebna ležaja, sofa krevet, orman, čiste peškire i posteljinu kao i prozore sa pogledom na more. Kuhinja je opremljena svim potrebnim kuhinskim elementima, kako bi se osjećali kao kod kuće. Kupatilo je privatno i opremljeno svim elementima koji su Vam neophodni.
Dođite i doživite nezaboravno iskustvo!

Boku ukrašavaju sedam ostrva, a to su: Sveti Marko, Mamula, Gospa od Skrpjela, Sveti Đorđe, Milosrdja, Ostrvo Cvijeća i Mala Gospa. Duž cijelog zaliva nalazi se lanac manjih gradova i mjesta od kojih bi svako moglo da ispriča svoju priču!
Villa Donkovic je udaljena od Starog grada u Kotoru nekih par kilometara, Aerodrom Tivat je na samo 15 km. U neposrednoj blizini se nalaze i mnogobrojni kulturološki gradovi kao što su: Perast, Risan, Tivat, Herceg Novi...
Stara mediteranska kotorska luka, okružena impresivnim gradskim zidinama, je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESKO-a, kao svetska kulturna baština. U blizini se nalaze prodavnice, marketi, banke, pošte, restorani, lokali i slično.
Takođe, u dvorištu kuće imate obezbeđeno parking mjesto za Vaš automobil.
Ukoliko Vam je neophodan trasnfer, mi smo tu za Vas, kako bi izvršili transfer veoma povoljno.
Dodjite i budite i Vi dio svih dešavanja!

Pogodnosti

  • Wi Fi
  • Parking
  • Transfer

Availability

VAŽNA NAPOMENA

Primamo specijalne zahtjeve – vezano za dolazak i odlazak, ishranu, i dr. koji se mogu navesti u sledećem koraku!

Dolazak
14:00 - 23:00
Odlazak
08:00 - 10:00
Otkazivanje/plaćanje

GOST JE DUŽAN DA UPLATI 30% AVANSA OD UKUPNOG IZNOSA NAKON REZERVACIJE A OSTATAK IZNOSA PO SAMOM DOLASKU.
Popusti ne vaze za period 01.08.-31.08.2023.

Deca i dodatni kreveti

Djeca su svakako i uvijek dobrodosla. 

Kućni ljubimci
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Prihvaćene kartice
icon icon icon