logo

Pretraži ApartMontenegro!

ST. LAWRENCE APARTMENTS WITH SEA VIEW
iocn Lepetane, bb, Tivat | Prikaži mapu

10.00 5

St. Lawrence Apartments with Sea View ugodan je smještaj koji se nalazi odmah pored mora u mirnom kraju 5 km od centra Tivta, na svega 2 minuta hoda od plaže. Luksuzna marina Porto Montenegro je na 3.5 km, dok su teniski tereni na 2.5 km udaljenosti. Najbliži je aerodrom u Tivtu koji je 7 km od smještaja. Takođe, tu je i restoran koji je udaljen 1.5 km od objekta.

St. Lawrence Apartments with Sea View posjeduju prostrane smještajne jedinice, koje gostima obezbjeđuju komfor i dosta prirodnog svjetla koje dolazi sa terasa, i ogromno dvorište sa priborom za roštiljanje i velikim stolom pogodnim za ručkove na otvorenom. Jedinice su kompletno uređene i imaju potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, dnevni boravak sa udobnom sofom, kao i privatno kupatilo sa tušem. Sve jedinice su klimatizovane, i imaju pristup bežičnom Internetu, kao i privatno parking mjesto.

Pogodnosti

Availability

VAŽNA NAPOMENA

Primamo specijalne zahtjeve – vezano za dolazak i odlazak, ishranu, i dr. koji se mogu navesti u sledećem koraku!

Dolazak
13:00 - 23:00
Odlazak
07:00 - 11:00
Otkazivanje/plaćanje

U slučaju nepravovremenog otkazivanja (14 dana ili manje prije dolaska) ili u slučaju nepojavljivanja, ukupan iznos rezervacije će biti naplaćen.

Deca i dodatni kreveti
Kućni ljubimci
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Prihvaćene kartice
icon icon