iconTRAŽI

Prijavite se na našu mailing listu i uzmite kupon kod koji Vam pruža dodatnih 5% popusta.

iconAPARTMANI DADA

PRIHVAĆENE KREDITNE KARTICE:

american express icon visa card icon master card icon diners icon maestro icon

APARTMANI DADA

Apatrmani Dada se nalaze u prelijepom Tivtu, samom centru Boke Kotorske. Ovi apartmani su smješteni u mirnom kraju Tivta okruženi relaksirajućim zelenilom koje će učiniti da vaš odmor bude upravo to, odmor. Naravno, ovaj dodir sa prirodom ne isključuje činjenicu da vrele dane tivatskog leta možete da provedete u kompletno opremljenim, veoma udobnim i dobro klimatizovanim apartmanima.

Apartmani Dada se nalaze na par minuta pješačke udaljenosti od mora i dvadesetak minuta šetnje tivatskom promenadom do luksuznog kvarta ’Porto Montenegro’ koji je opremljen svim najmodernijim radnjama i najluksuznijim barovima i restoranima gdje možete da provedete tople večeri.

Ako ste, ipak, avanturistički i sportski tip, Tivat vas tu nikada neće iznjeveriti. U neposrednoj blizini apartmana se nalazi vodeno skijalište a cijeli Tivat je prepun dragulja za svakoga sa duhom avanturiste u sebi, od gornatog Vrmca koji se proteže iznad grada do rimskih iskopina na ostrvima Lastva i Opatovo.

Nakon ispunjenog dana, kada se vratite u Apartman Dada, možete da uživate u zalasku sunca iza morskog horizonta sa udobnih terasa na koje izlazi svaki apartman.

IZABERITE TIP APARTMANA: