logo

Pretraži ApartMontenegro!

9.5 5

Apatrmani Dada se nalaze u prelijepom Tivtu, samom centru Boke Kotorske. Ovi apartmani su smješteni u mirnom kraju Tivta okruženi relaksirajućim zelenilom koje će učiniti da vaš odmor bude upravo to, odmor. Naravno, ovaj dodir sa prirodom ne isključuje činjenicu da vrele dane tivatskog leta možete da provedete u kompletno opremljenim, veoma udobnim i dobro klimatizovanim apartmanima.

Apartmani Dada se nalaze na par minuta pješačke udaljenosti od mora i dvadesetak minuta šetnje tivatskom promenadom do luksuznog kvarta ’Porto Montenegro’ koji je opremljen svim najmodernijim radnjama i najluksuznijim barovima i restoranima gdje možete da provedete tople večeri.

Ako ste, ipak, avanturistički i sportski tip, Tivat vas tu nikada neće iznjeveriti. U neposrednoj blizini apartmana se nalazi vodeno skijalište a cijeli Tivat je prepun dragulja za svakoga sa duhom avanturiste u sebi, od gornatog Vrmca koji se proteže iznad grada do rimskih iskopina na ostrvima Lastva i Opatovo.

Nakon ispunjenog dana, kada se vratite u Apartman Dada, možete da uživate u zalasku sunca iza morskog horizonta sa udobnih terasa na koje izlazi svaki apartman.

Pogodnosti

Availability

VAŽNA NAPOMENA

Primamo specijalne zahtjeve – vezano za dolazak i odlazak, ishranu, i dr. koji se mogu navesti u sledećem koraku!

Dolazak
14:00 - 22:00
Odlazak
06:00 - 10:00
Otkazivanje/plaćanje

U slučaju nepravovremenog otkazivanja (14 dana ili manje prije dolaska) ili u slučaju nepojavljivanja, ukupan iznos rezervacije će biti naplaćen.

Placanje unaprijed je 10% od ukupne sume

Deca i dodatni kreveti
Kućni ljubimci
Kućni ljubimci su dozvoljeni
Prihvaćene kartice
icon icon icon icon